zaterdag 13 juli 2019

Dagje uit met Bjorn

Ging eerst met de trein naar Bjorn hij pikte me op bij Kersenbogert zat in de nieuwe sprinter.



 Na rennen naar ergens om te lunchen ivm. regen ☔. Daarna goed geslaagd Bjorn broek 2n 2 shirts. En ik enorm leuke jurk 👗. 

Ook nog in Magnum winkel gewees, een overheerlijke magnum gemaakt en gegeten. Nu ff niksen 

5 opmerkingen:

thatfullmoonguy zei

Klinkt alsof jullie je goed vermaakt hebben! En kwa kleren geslaagd is ook niet onbelangrijk :)
Magnum? Als zo'n ijsje? Kun je die tegenwoordig zelf maken dan?

Dankjewel voor je reaktie trouwens.. al kom ik er niet achter of je het gedicht ook mooi vindt, haha. Maakt niet uit hoor!
Ja Deventer is echt een mooie oude stad hè? En dat museum ken ik, was wel even leuk al ben ik wat speelgoed betreft niet zo nostalgisch ingesteld.

Fijne zondag!

Haba zei

Gek is dat, ik heb gister je log gelezen en een antwoord getikt, kennelijk niet gepost dus.
Het was dus een gezellige dag samen met je zoon op pad. Altijd leuk zo'n dagje. En wat mijn gedichten betreft, ieder kan er zelf wat in zien of zoeken, zelf denk ik niet over betekenissen na.
Een fijne zondag gewenst.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Wat zit je haar weer leuk. Mooie kleur ook.

Je bent leuk geslaagd met je jurkje. In Bataviastad las ik. Ben er ook eens geweest maar dat is al heel erg lang geleden.

Spannend dinsdag hoor. Ben benieuwd

Vandaag voor ons een rustdag. Morgen oppassen.

Fijne zondag Floor

Liefs Jannie

thatfullmoonguy zei

Ha Florence, leuk datje er even op terugkwam! En zoals jij het uitlegt snap ik het ook eigenlijk prima.

Ik probeer meestal inderdaad zoveel mogelijk te vertellen in zo min mogelijk woorden. En ik vind het ook leuk om dat dan te doen zoals we soms praten: een heel verhaal prop je in één zin met allerlei bijzinnen, en kromme afdwalingen, en soms struikel je of gebruik je niet bestaande woorden... maar aan het einde kom je toch uit waar je moet zijn :) Bij dit gedicht ook, kijk maar naar de eerste twee versen, die zijn één zin.
Als alles klopt en als het mij lukt, loopt zo'n gedicht dan heel vlot. Maar het kan ook makkelijk een puinhoop worden waar niemand nog iets van begrijpt! Dus dat is de kunst van het dichten... altijd spannend.

Ook spannend dat die rechtzaak over jullie werk dinsdag is! Sterkte!

Haba zei

Goede morgen Flo, vandaag niet zwemmen, omdat de tegeltjes in het zwembad worden vervangen, dat is pas 28 juli klaar dus dan kan ik weer mijn baantjes gaan trekken.
Ik wens je een fijne maandag toe.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg