woensdag 28 augustus 2019

Ik ga eens beginnen met dagen

Zo donderdag wat staat op planning. Boodschappen en notaris bezoek. Huisvlijt enz. 

Vandaag eerst klusje doen daarna 12 uur met Ilse lunchen en dan op weg naar Beemster wellness met hammas
Dat word genieten 👍 saampjes

2 opmerkingen:

Haba zei

Goede morgen Flo, ik werd wakker van de wekker, midden in een droom en dan ben ik altijd de hele dag een beetje 'katterig' hopelijk valt het mee vandaag. Ik heb ook raar geslapen zo met stukjes en beetjes en tussendoor veel wakker gelegen dan val je het laatste uur in slaap en eigenlijk heeft dat dan nog weinig zin.
Ik wens je een fijne donderdag toe.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Wat een leuke middag staat jou te wachten. Eerst lekker lunchen met Ilse en dan naar de Welness. Geniet ervan Floor.

Mijn gesprek is niet doorgegaan.Mijn bedrijfsleider had afgelopen maandag afspraken voor gisteren gemaakt maar geen tijd. Toen hij gistermorgen voor de tijd belde bleek diegene die zou komen een vrije dag te hebben. Dat vonden mijn collega en ik heel vervelend. Gewoon waardeloos. Zo ga je toch niet met mensen om. Nu heb ik dat gesprek volgende week woensdag pas. Dan ook nog in mijn eigen tijd.Tja Floor ze zien ons liever gaan dan komen. We zijn te oud en te duur. Dit na 20 jaar trouwe dienst. Bijna nooit ziek. En altijd bereid om extra te werken. Stank voor dank. Zo gek ga ik niet meer zijn.

Fijne vrijdag nog Floor
Liefs Jannie

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg