maandag 28 oktober 2019

Huisbezoek van beagle SHH vereniging

Ze is net weg met haar beagle. Hoe haar verslag zal zijn weten Jaap en ik niet. Ze vind het een ding dat ik werk. Ze vind dat lab hond niet alleen mag zijn. Heb aangegeven dat als ik werk Jaap veel thuis zal zijn. En de eerte weken ik vrij ben. Volgende week kan ik bellen over hoe en wat.
Ik ben benieuwd
Groetjes 🙋

10 opmerkingen:

jannie zei

O wat spannend Floor.
Hoop voor jullie dat het doorgaat

Deze week de donderdag en de vrijdag werken.
Woensdag oppassen
Fijne avond
Liefs Jannie

jannie zei

Goedemorgen Floor

Nee ik werk de woensdag meestal. Vraag er altijd vrij voor.
Wanneer krijg je dat telefoontje denk je?

Fijne dinsdag
Liefs Jannie

jannie zei

O volgende week lees ik

Haba zei

Goede morgen Flo. Heb je al wat gehoord? Kijk als het dier de hele dag alleen zou zitten is het natuurlijk niet ideaal, maar bij jullie is toch meestal wel iemand thuis, dus dat zou geen bezwaar moeten zijn. Ik denk dat in dat lab de dieren ook veel alleen in een hok doorbrengen en zelfs mocht ze eens een dagdeel alleen zijn, dan nog heeft hij/zij het bij jullie toch een stuk beter. Met het eigen 'personeel'veel liefde en veel aandacht. Wanneer krijg je de definitieve uitslag en krijg je bij goedkeuring gelijk eenhondje of moet je dan nog een tijd wachten?

Haba zei

Echt alleen is ze nooit, want de poezen zijn er toch ook nog? Ik begrijp dat ze zorgvuldig zijn , maar in een lab hebben de honden vast veel meer nare zaken meegemaakt, die bij jullie nooit zullen gebeuren en daar zijn volgens mij ook niet altijd mensen aanwezig.

hier gaat florence verder zei

Hava ben helemaal mee eens levi vond zo leuk haar hond. Nee alleen zal hij of zij nooit zijn nee daar zorgt levi wel voor.

hier gaat florence verder zei

Ik bedoel Haba

thatfullmoonguy zei

Poeh zeg, wat wordt je streng gekeurd! Nou ja, ik duim voor je. Klikte het met de hond?

Wat naar wat je schreef over die vriendin, ja mensen laten het wel eens afweten als het te ingewikkeld wordt of zo. Ik ken het... Maar, fijn dat jij je niet laat afschrikken. Er is duidelijk nog genoeg wat je samen kunt doen!

Ik wens je alvast een happy Halloween... wees voorzichtig.... ;)

Haba zei

Goede morgen Flo, ik rij altijd met allweather banden, ik heb nooit speciale winter en zomer banden, dat had mijn man vroeger wel, maar ik ben er nooit aan begonnen, steeds dat gewissel. Vanmiddag weer naar Laura toe , morgen weer Aiva dag, ik gebruik mijn autootje goed ,ik moet er niet aan denken om van bus en trein afhankelijk te zijn, zeker hier niet. In een stad is er altijd wel genoeg ov, maar hier is het maar magertjes, zeker in de wintertijd.
Een fijne woensdag gewenst.

jannie zei

Goedemiddag Floor

Vandaag oppasdag. Morgen en vrijdag werken.
Een burnout is zomaar niet over
Hopelijk krijg je hulp
Fijne woensdag nog
Liefs Jannie

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg