vrijdag 13 maart 2020

Gekke huis

Had eerst even bloed
geprikt daarna koffie en eten
Ga naar Apie
Mensen lief men doen echt niet normaal
Karren vol met aardappelen  blikken potten groenten alles op gegeven moment op.
 leeg. Ik heb medelijk met oudere die klein koelkastje hebben niet veel mee kunnen nemen. Echt snap het niet zelfs kattenbakvulling lag 1 zak.
Ik heb echt medenlijk met winkelpersoneel.

4 opmerkingen:

Haba zei

Goede middag Flo, hier in de winkel waar ik na het zwemmen mijn boodschappen haal, was ook al veel op, zelfs kattenvoer was er niet veel meer. Mensen lijken wel bang te zijn om zonder spullen te komen zitten. Tja vreemd hoor dat gehamster.

jannie zei

Goedemiddag Floor

Niet normaal meer zo druk was het vandaag
Nog drukker dan met de Kerst

Ik heb ook last van botontkalking Floor
Er zal wel een Dex scan worden gemaakt denk ik
Ik heb er medicijnen voor
Heb er ook een tabletje voor die ik maar 1 keer in de week slik
Dat mag maar voor 5 jaar

Fijne avond
Liefs Jannie

jannie zei

Goedemorgen Floor

Ik slik dat medicijn sinds 2017. Vorig jaar is er weer een Dex scan gemaakt en was er een kleine verbetering te zien. Ik mag ze nu nog een jaar slikken. Waarom dat is weet ik eigenlijk niet.In 2017 is de scan gemaakt omdat ik toen heel erg pijn in mijn rug had. Maar achteraf had dat een andere oorzaak.De pijn die jij beschrijft heb ik gelukkig niet. Op het moment heb ik last van mijn linker been.Kan niet ver lopen. Stik dan van de pijn. Maar of dit daardoor komt weet ik niet.Sterkte Floor. Want altijd pijn hebben is heel vermoeiend.

Fijne zaterdag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, een fijne zaterdag gewenst, jij bent al naar je werk, ik zou zeggen veel plezier daar en niet te druk of te stil hoop ik.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg