zaterdag 25 april 2020

Ik ben er alvast klaar voor

Waarvoor!!!

Al is het vreemd Ilse is er ook andere jaren werkte ze altijd met koningsdag
En blijven thuis met z'n 4 tjes


3 opmerkingen:

thatfullmoonguy zei

Laat ze maar komen he, die koning en koningin. Tenminste, zit er niet in dit jaar maar misschien volgend jaar... Maar jij moet werken op koningsdag? Hoop ik dat het een beetje gezellig is in de zaak!

Ha Florence, dankje voor je bezoekje! Ehm... kan het zijn dat jouw verdwenen reaktie bij het vorige logje stond? Maar misschien heb je toch gelijk hoor, soms verdwijnen er dingen. Bizarrrrr... maar waar.

Ik ben ondanks dat gedichtje nog niet echt terug hoor, maar ik probeer het steeds (beetje dichten, beetje op bezoek bij jullie) dus vroeg of laat gaat het wel beter. Ziek van de corona ben ik nog niet in ieder geval (denk ik). Weet je wat ik denk? De corona god, of de natuur, of wie dan ook, zag dat die Thatfullmoonguy genoeg aan z'n hoofd had, en dacht, dit hoeft er niet bij. Hier trekken we een streep! Pffff... en dat geldt vast ook voor jou :)

Hieronder heb k even weer alles bijgelezen, is altijd leuk. Ik las de reaktie van die mevrouw bij het Kruitvat, wat achterlijk! We doen allemaal ons best wel om zo min mogelijk en voorzichtig te shoppen, maar het is goed dat er winkels open zijn. Mja, het zal ook voor haar geen fijne tijd zijn.

Ik las ook dat je walnotenbrood hebt gebakken, lekker!!! Daar ben ik een grote fan van, heb het pas ontdekt :) Ik ga er speciaal voor naar de warme bakker, waar we dan allemaal doodsangsten uitstaan voor wat ik aanricht met mijn scootmobiel. Maar dat moet je er voor over hebben.

Ik spreek je snel weer, wees voorzichtig hè.
Groetjes, Clemens.

Haba zei

Goede morgen Florence, tja de spelen zullen dit jaar wel niet doorgaan op de meeste plaatsen je kunt geen spelen organiseren wanneer iedereen die anderhalve meter uit elkaar moet blijven. Ik wens je in ieder geval vandaag een fijne zondag toe.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Ja je moet wat he
Vreemde dag wordt het morgen denk ik
Je bent dan vrij toch?
Geniet van het zonnetje vandaag
Fijne zondag
Liefs Jannie

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg