zaterdag 19 december 2020

Weekend

 Nog paar  spreuken gevonden



Ach ja beetje flauwfijne weekend 💋💋🙋


16 opmerkingen:

Haba zei

Ach kalen zijn prima mensen, mijn vader was kaal en mijn man was ook vrij vroeg kaal en mijn zoon is ook al kaal. Ik denk altijd aan de spreuk van mijn vader die zei: "Op een verstandig hoofd groeit geen haar " Ik let meestal niet op uiterlijke dingen bij mensen, het innerlijk is een stuk belangrijker vind ik. Al is het soms wel handig als je er niet al te nors uitziet, maar dat ligt niet aan het haar. Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Hier is Florence weer zei

Ff check

thatfullmoonguy zei

Ik vond hem wel leuk hoor, die van Chris :)

Ja handig is dat hè, die lijst die ze je sturen! Hoeft die radio tenminste niet de hele week aan! Of dan weet je wanneer je mag gaan slapen :) Ik vond het wel jammer dat bijna de helft van mijn liedjes niet meer in de Top2000 kwam, nou ja een paar hebben nooit kans gemaakt maar goed. Gelukkig waren er ook een paar meevallers.... volgend jaar weet ik al welk liedje van Normaal ik kies, die staat er dit jaar voor het eerst in!

Leuke tijden, inderdaad :)

thatfullmoonguy zei

Ow heb jij dat ook in deze periode. Ik ben meestal ook pas de dag voor kerstmis klaar met boodschappen, huis versieren, administratie doen, creatieve dingen doen, gezelligheid regelen, pffff je weet wel. En nu gaat het wel :) Maar er zijn natúúrlijk nog wel een páár dingen die ik moet doen.

Wandel ze! En je hebt een leuke avatar :)

jannie zei

Goedemorgen Floor
Ja als je kaal bent heb je geen kapper nodig hahaa...
Ik hoef voorlopig ook niet
Ben een paar weken geleden geweest en het is wat korter uitgevallen als anders
Zit eigenlijk niet echt lekker
Deze week moet ik nog werken hoor
De woensdag en de donderdag
Daarna een weekje vrij
Fijne zondag
Liefs Jannie

jannie zei

Goedemorgen Floor
Bijna 10 km...dat is heel veel
Wij proberen ook nog elke dag te lopen
Blijven meestal in de buurt
Wat fijn dat je na vandaag de hele week vrij bent
Werkse en een hele fijne maandag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo,misschien is je blog vol. Probeer eens de oudere logjes op te ruimen dan krijg je waarschijnlijk weer wat ruimte. Maar misschien ligt het daar niet aan, ik weet het ook niet Ik wens je een prettige maandag toe.

thatfullmoonguy zei

Ha Florence, wat lastig dat je niet kunt bloggen. Dat blokkeren, dat hadden we vroeger ook wel toen we een Punt-blogje hadden, maar volgens mij is dat nooit een vollopen geweest. Maar ik weet het niet helaas.

Ik wou nog zeggen: ik loop altijd dood als ik het linkje volg van jouw avatar op mijn blog, naar "Hier is Florence weer" (door jou begonnen in 2020). Maar als ik de avatar met de link gebruik die je ook soms gebruikt "hier gaat florence verder" (op Blogger sinds februari 2019) dan kom ik op jouw profielpagina met een link naar jouw blog! Op die andere profielpagina, die van 2020, heb je nl. geen link staan. Gek verhaal hè!

jannie zei

Goedemorgen Floor
Gisteren ook niet gelopen
Het was te nat buiten
Morgen en donderdag werken
Fijne dinsdag
Liefs Jannie

jannie zei

Goedemorgen Floor
Jij ook nog bedankt voor je leuke kaart
Wat vreemd dat je hier niks meer kan
Heeft met inloggen te maken denk ik
Ik weet ook nog steeds niet hoe alles werkt
Er is een zieke op mijn werk
Zal wel een gekkenhuis worden vrees ik
Fijne woensdag Floor
Liefs Jannie

jannie zei

Goedemorgen Floor
Het viel me gisteren nog mee wat de drukte betrof
Ben benieuwd hoe dat vandaag is
Ben om half 4 klaar
En dan volgende week lekker vrij
Fijne donderdag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, ik kom alleen op je log met de twee spreuken, dus ik zie geen kaart of nieuw log staan. Ik ga zo de deur uit om op Aiva te passen, maar ik zal vanmiddag nog even opnieuw proberen. Fijne feestdagen.

Tine de Jong zei

Echt heel mooie post die ik zag van 19 december maar had bij Haba ook al voor je gereageerd want waar jij mee antwoorde kwam ik ook niet in je blog terecht want daar stond geen link bij hierheen. Maar via de link kon ik er in die ik had vast gezet. Wel als je zal reageren met https://fldorence.blogspot.com/ in de url. Weet niet waarom jij niks kan posten. Wellicht een storing of een instelling die verkeerd staat. Hoop voor jou dat het snel is opgelost en wens je ook gezellige dagen . LG. Tine

jannie zei

Goedemorgen Floor
Ben al een uurtje wakker
Was gisteren zo moe dat ik de hele avond heb liggen slapen
All you need gemist maar ik heb het opgenomen
Hoop dat ik vandaag wat gezelliger ben
Wens jou en je dierbaren een hele fijne eerste Kerstdag
Liefs Jannie

jannie zei

Goedemorgen Floor
Wij hebben een rustige eerste Kerstdag gehad
Ook vandaag zijn we weer samen
Maar dat is altijd nog beter dan alleen
Fijn dat jullie zo genoten hebben
Ik hoop dat je snel hier weer wat kan
Zo het jammer vinden als alles weg ging hier
Fijne tweede Kerstdag Floor
Liefs Jannie

thatfullmoonguy zei

Ha Florence! Ach jee, loopt het nog steeds niet met het blogje? Bizar! En zo jammer hè. Ik kom hier nog steeds niet via de link die je bij mij zette gisteren, alleen via de oudere link die ik dan onder mijn oude gedichten opzoek, offff... als ik zoals Tine al zegt, intyp: https://fldorence.blogspot.com/

Beetje verkeerd gespeld ooit. Maar dat maakt eigenlijk niet uit.

Dankjewel voor je bezoekje! Toch leuk om iedereen weer even te spreken! Ja, ik heb lang helemaal geen inspiratie gehad, en geen energie voor wat dan ook. Maar ik voel me wat beter, en heb het iets minder druk en dan krijg je opeens weer wat rust in het hoofd en komt de creativiteit :) O ja, en door het voorjaar en de rododendron natuurlijk. Maar, nog niet teveel verwachten hoor, je weet niet of het doorzet...

Ik hoop dat het met jou goed gaat. Jij hebt, met je familie, ook geen makkelijke periode gehad hè. Misschien helpt het jou ook wel als je je vaccinaties krijgt... bij mij gebeurde er direct iets met mijn weerstand, voelde wel goed hoor. Nu hopen dat het ècht helpt!

Groetjes en liefs!

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg