donderdag 28 maart 2019

Ik weet het is pas donderdag

Ik denk ben er maar vlot bij 
Haba is weekend weg en wie weet vergeet ze het wel
Het is volgens mij weer weekend van zomertijd
dus U bent gewaarschuwd alle klokken weer verzetten
Enne vooruit hè.
 

6 opmerkingen:

Haba zei

Goede morgen Flo, ik was het niet vergeten hoor, nee ze pakken me een uur van mijn leuke weekend af *snik*
Nu vandaag even naar de stad, lunchen met mijn zoon en gelijk mijn mobiele telefoon vervangen.
Ik wens je een fijne donderdag toe.

thatfullmoonguy zei

O ja, ik zal het doen! Misschien voor het laatst hè.
Nou, je bent wel druk met die collega's, met die narigheid hoor. Maarrr.. ik denk wel dat ze een goeie aan je hebben! Lijkt me fijn, dat er iemand een beetje naar ze omkijkt. En die pan paella... mmmmm! Dat doet een mens goed :) Ik had gisteren Vlaamse stoofpot :) Niet zo feestelijk als de paella denk ik, maar ja.

Hoe het bij mij ging vroeg je, ehm... Beetje veel van hetzelfde. Met mijn gezondheid bezig, samen met een legertje van wijkverpleegsters (wel gezellig), dat duurt eeuwen, bah. Verder doe ik niet zoveel zinnigs op het moment. Ik heb wel twee gedichten gemaakt dus die liggen klaar voor het blogje :) Daar ben ik altijd wel blij mee.

Ik heb wat meer vrije tijd sinds deze winter. Door die gezondheidsdingen heb ik daar nog niet zoveel lol van, maar dat komt wel goed. Ik ga er misschien nog een hobby bijverzinnen, heb je nog ideeën? Maar op dit moment kijk ik ook wat meer t.v., iedereen moppert altijd dat er niks op is, maar ik vind het wel meevallen. Gisteravond hartstikke goede programma's gezien, De Wereld draait door, en een reisprogramma, House, en nog iets belangrijks. Genoeg dus!
Maar ja, alleen tv kijken is niet alles, dat snap ik ook wel. Oké, ik verzin wel iets, komt goed.

Zo, nu ben je weer helemaal bijgepraat, haha.
Fijne dag!

Haba zei

Mogguh Flo, ik ga zo mijn laatste dingen in mijn weekendkoffertje pakken en om een uur of elf vertrek ik naar mijn zoon, schoon- en kleindochter om met hen mee te rijden.
Ik zou zeggen tot maandag en jij ook een fijn weekend gewenst.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Afgelopen dinsdag is Thijn 7 geworden. Dat gaan we morgen uitgebreid vieren. Vandaag nog even werken.

Ik wens je voor vanavond een heel fijn etentje en heel veel sterkte Floor

Liefs Jannie

thatfullmoonguy zei

Ha Florence, danku danku. Nou ik geloof niet dat jij het makkelijker hebt hoor, als ik soms zo lees waar jij allemaal mee moet dealen. Maar ja, we moeten er gewoon mee verder hè.

Over de tv, ja ik kan me wel voorstellen dat jij graag naar de engelse versies van programma's kijkt! Het zal voor jou gewoon vertrouwd klinken allemaal, maar ik vind bovendien dat die originele versies echt wel beter zijn gemaakt, vaak. Ik kijk bv graag naar Escape to the country op de BBC, nou daar kan geen nederlands huizenprogramma tegenop.

Het gedicht is niet zielig hoor. Het gaat over nieuwe mensen ontmoeten. Eerst ken je ze niet en sta je er blanco tegenover, dus iemand die komt bij je binnen vanuit bv de avond, en dan ben je meer bezig met die avond dan met die persoon. Maar als je ze leert kennen gaat er een wereld voor je open, en is die persoon veel belangrijker voor je dan die avond. Snapt u?

Dat kaarten maken is misschien geen gek idee! Zal er over nadenken. Fijn weekend!

thatfullmoonguy zei

Haha, was je toch in de val van de zomertijd getrapt! Ach ja, volgend jaar is het misschien al anders.
Ja, mooie tv series genoeg. En dan iedereen maar mopperen over de tv. Ik kijk tegenwoordig zelfs wat meer documentaires en zo. Vanavond De Monitor gezien op Nederland 2, dat ging over het onnodige kappen van bomen in Nederland. Ik woon in de provincie waar de meeste bomen worden gekapt! Dat verzin je toch niet. Ik was wel blij dat het op tv was, ik lijk wel de enige die zich er druk om maakt, soms.
Goed begin van de week hè. P.s. ik ben benieuwd of Haba weer opduikt vandaag :)

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg