maandag 1 april 2019

Ozzy Man Reviews: Kratu - The Goodest Boy Ever



Nieuwe week
En na een slechte nacht door zomertijd wat ik altijd heb helaas
Maar  goed beginnen
Met lachen


7 opmerkingen:

thatfullmoonguy zei

Haha ik vond hem wel leuk! Volgens mij verwachtte dat beestje nog steeds dat het vrouwtje gezellig mee zou gaan springen en kruipen :)
Jammer van de nachtrust Florence, bij mij ging het wel goed gelukkig. Het zal wel de laatste keer zijn geweest, of zouden we nog een paar jaar gaan doen over de invoering van de nieuwe regels?

jannie zei

Goedemorgen Floor

Die valt niet in de prijzen denk ik hahaa...
Ik heb ook moeite met dat uur
Moet deze week 2 keer vroeg beginnen en volgende week 3 dagen achter elkaar
Het is nu ook nog donker. Was juist zo blij dat het licht werd
Maar we zullen het er mee moeten doen
Fijne dinsdag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, gelukkig had ik vrij genomen vandaag bij het asiel, dus ik kon op mijn gemak uitslapen. Leuk die hond en zeker met dat commentaar erbij, mensen verzinnen ook van die rare dingen en honden moeten ze dan maar uitvoeren.
Een fijne dinsdag gewenst.

thatfullmoonguy zei

Ha Florence, nog even volhouden he met de zomertijdtoestand elk jaar. Komt goed!
Die tijd die mijn blog aangeeft bij de reakties, tja dat is nog een mysterie voor me. Ik vond het al geweldig dat ik iets heb veranderd waardoor iedereen nu bij me kan reageren... maar dit is ook wel ff wat! Nou ja we zullen zien, ooit werp ik me er wel weer op.

Fijne woensdag! Yessss gehaktdag :) O nee ik heb nog gekookte eieren die op moeten haha.

Haba zei

Goede morgen Flo, vanmiddag weer naar Laura en morgen naar Aiva, oma heeft het er maar druk mee. Maar nu eerst rustig beginnen met een knäckebröd en een grote beker thee, ik heb dorst.
Een fijne woensdag gewenst.

Tine de Jong zei

Hallo aan de andere zijde: Dat was een gaaf filmpje die mij een lach gaf want dat had ik ook even nodig. Niet veel van de veranderde tijd meegekregen want ik was nog heerlijk aan het na dutten van een operatie die ik moest ondergaan. Van mij mogen ze dit gezeur wel laten verdwijnen want voor wie werken moet is dit ook wel weer een omschakeling. Ik ben nu weer thuis en moet ook weer omschakelen en kom traag op gang maar alles heeft zijn tijd nodig om te helen. Ben wel even in blogland op visite geweest en heb wat bloggers bezocht en nu ook jou al ben ik nog niet geheel in top conditie maar afleiding helpt ook om de pijn wat te verzachten. Fijn dat je ook op de natuur website op visite was geweest maar ik reageer nu met mijn persoonlijke site hoor. Wees welkom op beide. Wens je mooie dag met op zijn tijd ook een lach. Nu moet ik mijn vieze medicijnen slikken gaan, zodat ik op de benen blijft staan. :) Groetjes.

Haba zei

Goede morgen Flo, straks weer naar Aiva, oma heeft het er maar druk mee. Hier heeft het gister wel een bui gedaan maar niet de hele tijd regen dus dat viel mee. Nu is het vannacht kennelijk helder geweest want de ruiten van mijn auto zijn bevroren, dat wordt krabben straks.
Ik wens je een fijne donderdag toe.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg