donderdag 4 juli 2019

YESS YESS

Yess man man wat was het spannend gisteren zeg 
Jeetje maar zondag in de finale
 

15 opmerkingen:

jannie zei

Goedemorgen Floor

Nee ik heb miet gekeken. Het wel gehoord op de achtergrond want mijn man zat te kijken.
Vind het geweldig dat ze door zijn hoor.
Maar het zal nog een zware dobber worden denk ik

Vandaag en morgen nog werken en dan even 2 weken vrij
Fijne donderdag Floor
Liefs Jannie

thatfullmoonguy zei

Hoi Florence, oei hoest? Hoe ging het bij de dokter?
Jaaa ik heb het voetbal niet vanaf het begin gezien, maar later wel en zag dat ze steeds beter werden. Mooi hoor, ik heb echt in lang niet meer zo'n lol gehad bij het voetbal, eerlijk gezegd. Wel sneu voor die gesneuvelde Zweedse. Men zegt nu overal in het buitenland dat we niet zoveel kans hebben in de finale omdat we o.a. wat saai en rommelig spelen, heb je dat gehoord? Maar dan denk ik, klinkt als iets typisch Nederlands! Beetje saai en rommelig, maar we zijn daarmee in alles heel ver gekomen, ook buiten het voetbal bedoel ik. Als ze tegen de VS straks ook steeds beter in het spel komen, winnen we zondag! Olé!

Ik heb ook dat gedicht (of liedje?) van Annie hieronder gelezen, geweldig!

hier gaat florence verder zei

Huisarts geweest er is helaas niet veel te doen aan Sjögren het is een ziekte van inuummaandoening van afweersysteem Het is van leren mee te leven.
Wat door meer dingen van mijn lijf nu even te veel word ik heb afspraak met een psycholoog voor volgende week dinsdag voor 1 take gesprek

thatfullmoonguy zei

Jee, wat balen! Kan ik me goed voorstellen hoor, als het zich opstapelt, dat het teveel wordt. Wel heel goed dat je alarm hebt geslagen. Ben je wel een beetje opgelucht dat je dat gedaan hebt en er snel zo'n gesprek komt? Ik weet nog dat toen ik ooit hulp inriep bij mijn (stapels) problemen, ik heel opgelucht was. Ik hoop dat het jou ook alvast iets rust geeft.
Sterkte!

www.flop.punt.nl zei

Herstel woensdag 25 juli is het. Opluchting nee nog niet. Zit te vol met alles nog eens. Eerst de intake gesprek

Haba zei

Goede avond Flo, een psycholoog kan je vaak goed helpen in dit soort situaties, een goed gesprek doet soms wonderen.
En wat onze leeuwinnen betreft, ik gun die meiden dat ze eerste zullen worden. Maar in Amerika is voetbal een grote sport voor de dames dus ze zullen het vast wel moeilijk krijgen.
Nog een fijne avond gewenst.

thatfullmoonguy zei

O ja, snap ik.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Ja lekker 2 weken vrij na vandaag. We gaan niet weg. Gaan zelfs nog een paar dagen oppassen.

Mijn huisarts wou ook dat ik naar een psycholoog ging om te leren omgaan met stres. Maar daar heb ik nog even voor bedankt. Ik hoop dat het jou helpt. Er is toch ook nog zoiets als pijnbestrijding.Is dat misschien wat voor jou? Of heb je dat al geprobeerd? Mijn schoonzus heeft dat gedaan.Sterkte ermee lieverd.
Dikke pakkerd van Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, vandaag eerst weer gaan zwemmen en aansluitend de boodschappen halen. Met Laura en Aiva gaat het prima, het zijn beiden vrolijke meiskes, dus is het ook leuk om samen een dag door te brengen. Aiva slaapt nog twee keer per dag een uurtje dus dan kan oma de krant even lezen. Laura zit natuurlijk een halve dag op school, dus dat is alleen de middag. Straks met de vakantie wel een hele dag, want mijn dochter heeft geen schoolvakanties natuurlijk.
Voor vandaag wens ik je een fijne vrijdag toe.

Haba zei

Goede morgen Flo, de vakanties zijn hier begonnen, gister was de laatste schooldag.
Dit jaar is het zuiden als eerste aan de beurt dus.
Vandaag nog even de laatste boodschappen doen, een taart maken en ik hoop dat het morgen ook nog mooi weer is, zodat we lekker buiten kunnen zitten.
Voor 's avonds heb ik in een restaurant gereserveerd Aiva moet dan maar even in haar wagentje een dutje doen, of misschien hebben ze schoonouders als oppas geregeld, ik weet het niet, maar ik heb wel al verteld dat we uit eten gaan dus ze zijn er op voorbereid.

Haba zei

Goede morgen Florence, nee geen kersen, ik heb een kwarktaart en een appelgeval gebakken, dan kunnen ze kiezen. Ik ban zelf dol op kwarktaart dat is zo lekker fris in deze tijd van het jaar. Het ziet er hier niet zo stralend uit als de laatste weken, er is bewolking maar misschien trekt dat nog weg en kunnen we toch nog lekker buiten zitten. Ik zie wel hoe het gaat en wat iedereen wil. Fijne zondag gewenst.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Gisteren naar Ouddorp en Renesse geweest.De zon liet het afweten dus was best een beetje fris.
Toen we naar huis reden begon het te regenen.

Vandaag even lekker niks doen

Fijne zondag nog
Liefs Jannie

Florence zei

Even iets uit proberen

hier gaat florence verder zei

Het is gelukt met mobiel ook gewoon via blog reageren kan
Deed even maar toch nu nog mijn vriendelijst

thatfullmoonguy zei

Mooi!

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg