maandag 19 augustus 2019

Nieuwe week week 34

Deze Boedha het ik al jaren gekeregen voor mijn verjaardag toen van Ilse Bjorn en Jaap
Zo heerlijk ontspannend en Levi drinkt de water steeds op hahha
En terug van mijn loopje.

Leuke kubuswoning hier in Z. O Beemster. Herstel zoals Haba zegt geen kubus maar piramide woning. Foutje van mij
En hier zijn de klokjes nu af

8 opmerkingen:

jannie zei

Goedemiddag Floor

Wauww wat mooi die Boedha. En je klokjes hangen daar ook mooi.
Ik werk deze week de dinsdag,woensdag en donderdag.Volgende week ook.
Dus een lekker lang weekend

Fijne nieuwe week Floor
Liefs Jannie

Haba zei

Goede avond Flo, de klokjes hangen daar mooi zeg. En die woning zou ik eerder een piramide woning noemen. In R'dam dat zijn voor mij de kubuswoningen.
Ik weet niet of ik morgen vroeg genoeg wakker ben om hier even aan de pc te zitten dus ik wens je nu alvast een fijne dinsdag toe.

thatfullmoonguy zei

Heeey Florence :) Oeioei wat ben ik veel logjes achter! Maar ze zijn mooi hoor en deze is grappig met vanalles wat, haha. O ja en gefeliciteerd met je zoons rijbewijs! In één keer gehaald, tja dan zal hij er wel gevoel voor hebben. Alleen zeggen ze wel dat je daarna nog moet leren hoe je je echt moet gedragen in het verkeer, dus ik hoop dat ook dat goed zal gaan...

Dankjewel voor je reaktie bij mij. Ja het was even geleden dat ik langskwam, sorry...

Maar weet je, ik ben eigenlijk altijd gehandicapt en ziek en heb vaak niet zoveel energie. Jij bent eigenlijk de enige waar ik zomaar voor de gezelligheid langskom! Bij Haba ging het oorspronkelijk om de gedichten, en ja als je elkaar dan beter kent blijf je ook wel wat hangen en kletsen natuurlijk. Bij een enkele ander gaat het ook om gedichten of mooie foto's of zo; zoals mijn blog ook vooral om de gedichten gaat. Maar verder ben ik eerlijk gezegd nooit zo'n gezelligheidsmens geweest, ook al maken jullie het wel veel leuker en doe ik tegenwoordig mijn best wel :)

Maar ik zak dus regelmatig wat in, als ik me wat beroerder voel. Hier weet iedereen dat ze dan gewoon even moeten wachten tot ik minder chagrijnig wordt, en dan komt het wel goed... Maar dat is op internet natuurlijk niet altijd duidelijk. Maar, het komt altijd goed hoor!

Wel heel fijn ja dat dat abces weg is, en dat ik van de zusters af ben elke dag! Dat doet ook wonderen voor mijn humeur :) Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik me ook dood heb gelachen met hen. Ik probeerde het leuk te maken voor iedereen dus ik leidde hen af van het werk met grappen en gedichten en liedjes; en met minicursussen geschiedenis waar ik toevallig iets vanaf weet, en zij niets om gaven haha. Dan lagen we zo dubbel van het lachen dat ze de wond niet konden behandelen! Moesten ze eerst even bijkomen , haha. Maar goed, na een tijdje wil je toch je eigen leven wel eens terug.
Nu kan ik mijn verjaardag vieren zonder die dag vrij te vragen van de behandeling!

Ik vier hem trouwens zondag pas met familie en vrienden... dus ik heb nog geen taart gehad :( Maar ik ben voor mezelf wel aan het aftellen!

Zo hèhè, genoeg gekletst toch?
Groetjes uit het Verre Oosten!

Haba zei

Goede morgen Flo, hier is het weer beessiesdag dus nu snel douchen en ontbijten, fijne dinsdag gewenst.

thatfullmoonguy zei

Hoi Florence, dankjewel!!! Als er iemand zo keihard in je oren staat te zingen moet je je wel jarig voelen, haha.
Het is best grappig, ik vier het nog niet officieel maar ik ben de hele dag bezig met de telefoon en mail en sms en facebook en de post, best veel dit jaar maar hartstikke leuk.

Dankjewel voor je reaktie, ook. Ach je hebt het denk ik intussen wel door: ik ben er soms even niet maar daarna gewoon weer wel. Het komt allemaal goed :)

Groetjes!

Haba zei

Goede morgen Flo, ja hier zijn de scholen weer begonnen, dus ok moet pas om twee uur bij Laura's school staan om haar op te halen. Lekker rustig ochtendje dus :)
Ik wens je een fijne woensdag toe.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Gisteren mij ziek gemeld Dinsdag te horen gekregen dat ze me gaan overplaatsen naar een ander filiaal. Ben er stuk van. Vind het gewoon schofterig.Ben sinds mijn verhuizing in 7 minuten op mijn werk. Ga er straks 3 kwartier over doen.Vandaag maar weer aan het werk. Heb nog zoveel vragen.
Fijne donderdag
Liefs Jannie

jannie zei

Ja ik moet nog een paar jaar.Tot mei 2022 zoals het er nu uitziet.Weetje als rede geven ze op omdat het de laatste tijd zo stil is. Dat is wel zo maar om mij daar nu voor te nemen? Ik vind het een rotstreek. Werk daar nu al 20 jaar. De reis in de zomer is best lastig. Moet dan nog een keer overstappen ook.Daarbij raak ik ook collegaatjes kwijt waar ik al die jaren al wel met plezier mee werk. Nu moet ik weer helemaal opnieuw beginnen. Zie er vreselijk tegenop.Stoppen is ook even nog geen optie. Kan de centjes nog niet missen.Ben er ziek van Floor

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg