maandag 14 oktober 2019

Start week 42

En wat voor week vandaag lopen 🚶 en naar vriendin. Dat is leuk. Morgen werken woensdag eerst psycholoog daarna werken 
Donderdag huisarts en implantaloog. Dus druk vrijdag werken en zaterdag komen Ilse en Bjorn gezellig hier 🍲 eten.
Maar goed tis pas maandag
En nog donker kwart voor 6.
Ik zal ook wat gezellug
neerzetten. 
O ja vriendin was ziek word volgende week maandag. 

6 opmerkingen:

jannie zei

Goedemorgen Floor

Een volle week zo te lezen. Ik werk vandaag en vrijdag. Woensdag oppassen
Gisteren de verjaardag gevierd van mijn schoonvader die vandaag 95 is geworden.
Voor de rest een rustig weekend gehad
Fijne maandag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, hier is het ook nog donker en inmiddels is het al over zevenen, ja het zal nog wel een tijd donker zijn voor het weer lichter gaat worden.
Je vroeg wat ze hadden gekregen, Laura heb ik een Legohuis gegeven , dat wilde ze graag hebben en Arjo (schoonzoon) was voor iets aan het sparen dus die heeft een mooie kaart gekregen met geld erin. Het was een druk bezochte verjaardag met drie verschillende soorten taart om uit te kiezen (ik heb kwarktaart genomen) Trouwens mijn dochter had zoveel over, dat ik vandaag ook nog taart bij de koffie kan nemen :)
Nu snel ontbijten en daarna ga ik oppassen bij Aiva ipv donderdag. Ik wens je een fijne maandag toe.

Haba zei

Goede morgen Flo, inderdaad ik doe de dieren(kattenafdeling) van half negen tot één uur. In de middag is er verder niet veel te doen, dan zijn de betaalde krachten met zijn tweeën genoeg. De drukte hangt ook af van het aantal dieren natuurlijk, in de middag zijn er soms een paar mensen die een hond komen uitlaten, maar omdat er drie grote speelweiden zijn, is dat niet altijd nodig. De honden krijgen dan genoeg beweging en buitenlucht en de gelegenheid met andere honden te spelen.
In de middag kan er ook publiek komen om kennis te maken met een hond of kat en als het klikt mogen ze na een week bedenktijd het dier komen halen.
Er komen natuurlijk niet elke dag mensen die een hond of poes willen en dan wordt de administratie gedaan e.d. Aan het eind van de middag nogmaals voeren in de verblijven, een laatste rondje en dan gaan de vaste medewerkers ook weer richting huis.
Nu ik ga een kop koffie zetten om goed wakker te worden en Molly haar ontbijt geven. Fijne dinsdag gewenst.

Haba zei

Goede morgen Flo, omdat het herfstvakantie is, heeft mijn dochter ook vrij genomen, maar straks ga ik toch die kant op en dan gaan we gezellig met z'n drietjes wat doen. Ik weet nog niet precies wat, maar in ieder geval wel lekker lunchen :)

jannie zei

Goedemorgen Floor

Dat is heel vroeg op je 52ste al dement. Ik ben daar ook best wel bang voor. Vergeet heel veel. Maar dat is ook de leeftijd hoop ik. Mijn vader was 56 en mijn moeder 77.Schoonmoeder 68 en mijn schoonvader is dan nu 95. Geestelijk nog heel goed bij de tijd. Zijn ogen worden nu wel slecht waardoor hij niet meer normaal loopt maar schuifelt. Hij woont nog wel alleen.

Fijne woensdag Floor
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, gister was gezellig, we zijn bij de kinderboerderij geweest en bij de binnenspeeltuin, daar hebben we ook de lunch gebruikt. 's Avonds hebben we bij mijn dochter thuis pannenkoeken gegeten, Zo weer een leuke dag gehad. Vandaag ga ik de boodschappen halen, want morgen moet mijn auto naar de APK dus dan ben ik hier aan het dorp gebonden, vanavond breng ik hem al weg, dan hoef ik morgen ook niet erg vroeg op te zijn.. Ik wens je een fijne donderdag toe.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg