zondag 8 december 2019

Even nieuwe blog

Verjaardag van Ilse gevierd.
Plus kerst sfeer in huiskamer gebracht. Dus wat foto's.
O ja boom in Scandinavië 's stijl volgens mij.



Hier een foto voor Haba van een echte
Scandinavië versierde kerstboom.

12 opmerkingen:

Haba zei

Goede (bijna)middag Florence, mooie boom, ik wist niet dat er in kerstbomen ook al stijlen waren maar zo heb ik weer wat geleerd ;)
Mijn boom staat nog niet maar even wachten nog, ik heb geen idee of ik dit jaar een echte boom ga kopen of dat ik mijn kunstboom weer in elkaar zet. Nog even denken, ik heb de tijd nog het is nog geen kerstmis.

thatfullmoonguy zei

Nou dan kom ik even naar je kerstboom kijken :) Ik vind hem mooi! Ziet er heel gezellig uit, ben jaloers zeg. Nou ja, hier wordt het ook al mooier, alleen geen kerstboom. Maarre, je bent er maar druk mee hè, thuis en op het werk.

Haba zei

Goede morgen Flo, zolang je je boom maar leuk versiert, hoeft het van mij niet in een bepaalde stijl, maar ik begrijp wat je bedoelt en je hebt een mooie boom.
Ik krijg straks de man voor het onderhoud van mijn cv ketel. Als hij nu niet te laat komt, kan ik daarna nog gaan zwemmen.
Ik wens je een fijne maandag toe.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Ziet er weer gezellig uit bij je.
Deze week de woensdag en de vrijdag werken
Woensdagavond mijn afscheidsetentje
Kijk er al naar uit
Fijne maandag
Liefs Jannie

jannie zei

Goedemorgen Floor

Vandaag nog vrij. Morgen en donderdag werken.
Heb met iemand gewisseld die een een begrafenis heeft
Fijne werkdag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede middag Flo, de dieren zijn weer allemaal verzorgd en hebben schone verblijven gekregen. Ik ben weer thuis en ga straks eens wat eten, geen harde broodjes want ik heb tamelijk veel last van mijn keel. Ach het zal wel overgaan , tenslotte gaat alles eens voorbij nietwaar?

Haba zei

Goede morgen Flo, misschien moet ik eerder naar Laura, ze was gister niet zo lekker, dus als ze ziek is geworden moet ik er vanochtend ook al heen. Mijn dochter zou daar om een uur of acht over bellen.
Ik wens je een fijne woensdag toe.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Etentje was reuzegezellig.
We waren met z'n tienen.
Alleen collega's van de kassagroep waar ik vaak mee werkte.
Yessss vandaag werken en dan een lang weekend.
De maandag en de dinsdag voor de Kerst werk ik ook. Maar daarna heb ik vrij tot 5 januari.
En jij? Moet jij nog extra werken?
Fijne donderdag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede avond Flo. Gister was ik een hele dag bij Laura, want ze had hoofdpijn en last van haar oor, dus ziek thuisgebleven. Zelf heb ik wel wat last van mijn keel, hopelijk is dat snel weer over. Vandaag de dag met Aiva doorgebracht, die heeft het altijd zo druk als een klein baasje. Maar gelukkig doet ze nog altijd wel haar middagslaapje zodat oma ook even kan relaxen op de bank met één van de poezen op schoot en de hond naast me op de bank. Ik denk dat ik zo lekker vroeg mijn bed inga en nog daar even naar de tv kijk. Welterusten voor straks en tot morgen maar weer.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Was weer vroeg wakker op mijn vrije dag.
Jij hebt lekker lang vrij van dinsdag voor de kerst tot 7 januari
Jammer dat het niet uitkomt
Ik had de maandag en de dinsdag voor de Kerst ook liever niet gewerkt
Leuk dat eind januari je beagle komt
Fijne vrijdag Floor
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, ik ga inderdaad niet zwemmen met zo'n verkouden hoofd, maar ja de boodschappen ga ik wel halen en ik ben van plan vandaag de kerstboom neer te zetten.
Een fijne vrijdag gewenst.

Haba zei

Goede morgen Flo, kan nog net, ik heb net de kerstboom van de zolder gehaald (tegenwoordig heb ik een nepper) en ga zo de ballen erin hangen. Een fijn weekend gewenst.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg