zaterdag 14 december 2019

Voorproeven

Je ziet weleens een heerlijk leuk gerecht.
Denk yes voor kerst
Maar kan ik dat wel maken.
Dus al gemaakt en ja ga ik doen voor eerste kerst
Is van aardappelschfjes courgette en tomaat, met geraspte geitenkaas.
Ik maak voor iedereen een klein taartje

11 opmerkingen:

jannie zei

Goedemorgen Floor

Dat lijkt me heel erg lekker. Ziet er ook heerlijk uit.
Ik ben niet zo'n keukenprinses.
Werkse voor straks
Fijne zondag Floor
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Florence, dat is een kunststukje zeg mooi en lekker ook nog. Je hebt er wel veel werk aan denk ik. Voor vandaag wens ik je een heel fijne zondag toe.

Haba zei

Goede morgen Flo, zoek maar snel je goede hummetje op, want van een slecht humeur ben je zelf de dupe. Ik ben nog wel wat verkouden, maar ik ga gewoon lekker zwemmen in het warme bad. Ik wens je een fijne maandag toe.

jannie zei

Goedemorgen Floor

De woensdag en de vrijdag werk ik
Vandaag voor mij ook wat huishoudelijk werk
Gisteravond kwam een oud collegaatje een zelfgemaakt Kerststukje brengen
Zo liefffff
Waar ik nu werk is het zoveel beter
Lieve collga's en een betere planning
Maar toch mis ik mijn ouwe stekkie nog
Mis vooral mijn vast klantjes
Fijne maandag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, hier is het weer beessiesdag, dus zo snel een ontbijtje en dan richting asiel. Ik ben eigenlijk helemaal niet goed wakker, ik wens je een fijne dinsdag toe.

Haba zei

Nu alweer terug, er waren genoeg mensen dus de afdeling waar ik werk verricht was helemaal klaar dus vroeg weer thuis. En ik stop er niet mee hoor,dat heb je dan verkeerd begrepen, zeker nu ik alleen ben is het fijn om af en toe wat met andere mensen samen te doen.

thatfullmoonguy zei

Oehh dat lijkt me lekker ! En je schreef dat je groenten gebruikt uit Frankrijk, dus jullie zitten straks met kerstmis lekker aan het zonnige zuiden te denken! Want dat proef je hoor, en ook de herinneringen aan mooie vakanties; dat zit allemaal in dat eten :)
Maar wordt dus laat eten, dat is wel een uitdaging hè. Nou ja, op kerstmis is er tussendoor natuurlijk wel wat te snaaien. Mmmm!

Goed dat je de ideeën en voorbereidingen al rond hebt. Ik weet ook al wat ik eet op eerste kerstdag, dan ben ik op bezoek bij mijn zus en eten we zalm. Maar verder, tweede kerstdag en de andere dagen.. geen idee! Ik denk heel simpel, vind ik ook prima. Met oudjaar is het alweer feest.

Voor de rest zit ik al wel in kerstsferen ja. Gisteren (maandag ) had ik het huis versierd, en vandaag en morgen verander ik alles weer :) En dan zo langzamerhand is het goed, en af, en ga ik kerstfilms kijken haha. Lekker relaxen. De kerstkaarten zijn al verstuurd, eten komt er wel....
Ik moet alleen nog naar iemand schrijven/mailen die in deze periode altijd een mail van me krijgt. Een kerstmail :) Maar dat zal ook wel lukken.

En ik moet natuurlijk zorgen dat er voor jullie soms iets te lezen valt op mijn blogje! Dus ik ga nu eerst even schrijven over mijn keuzes voor de top 2000, en dan over een week kun je mijn jaarlijkse kerstverhaal lezen, dat is al af. Gedichten, tja dat wordt weer volgend jaar, er is gewoon geen plaats voor!

Groetjes!




thatfullmoonguy zei

Goeiemorgen :) O ja, Louise Tucker! Allemaal zeer smaakvol mevrouw :) Werk ze!

Haba zei

Goede morgen Flo, vanmiddag weer naar Laura en de kerstdagen ben ik ook onder de pannen bij Maarten. De schoonvader van Saskia is ernstig ziek dus daar wordt weinig feest gevierd is te begrijpen. Het is nog de vraag of hij het nieuwe jaar haalt maar eerst dacht men dat hij de maand maart nog wel zou halen. Ja daar is allemaal weinig over te zeggen natuurlijk.

jannie zei

Goedemiddag Floor

Gisteren de hele dag op bed doorgebracht
Heb me vanmorgen ziek gemeld
Was echt hondsberoerd
Fijne woensdag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, zo weer een dagje Aiva dus nu sne aan de koffie om goed wakker te zijn.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg