zondag 19 juli 2020

Uur van de Wolf

Had dat opgenomen. Want mijn pa was enorm groot fan van. Ik ook en heb album van platen van haar. En zelf wat cd's van haar. Heb heel wat documenten van haar gelezen en gezien. Wondermooie stem goed acteren wat een talent. Maar ach wat een ongelovige eenzaam triest leven heeft ze had. Was nog maar 54 jaar geworden.

5 opmerkingen:

jannie zei

Goedemorgen Floor
Wat was ze mooi en wat is ze jong overleden.
Julottje is 6 nu en Thijn 8
Ze komen hier om 12 uur lunchen en daarna blijft Julott hier
Dus nu nog even snel wat doen hier
Fijne maandag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, mijn moeder was ook een fan van haar. Zo en nu mijn badspullen pakken, even naar de huisarts mijn medicijnen ophalen en een paar boodschapjes doen. Daarna richting zwembad. Al zal ik daar vast weer te vroeg zijn als alles gelijk meezit. Dat heb ik vaker, ik houd altijd rekening met allerlei dingen die mij kunnen vertragen, meestal komen die niet voor en ben ik rijkelijk vroeg op mijn bestemming. Maar goed ik denk dan : 'Beter te vroeg dan te laat' En dan wacht ik wel even tot ik het water in kan duiken. Fijne dag verder.

jannie zei

Goedemorgen Floor
Gisteren een superleuke dag gehad
Was wel heel erg moe gisteravond
Moet weer wennen denk ik hahaa..
Jij hebt een drukke maar een gezellige dag voor de boeg
Heel veel plezier vandaag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, ik heb geen plannen vandaag, daarnet mijn bed verschoond en de slaapkamer gedaan. Allemaal lekker op mijn gemak, straks een lekker kopje koffie zetten en dat in de tuin onder de bomen opdrinken. Dus een lekker lui dagje ervan maken.
Ik wens je een fijne dinsdag toe.

thatfullmoonguy zei

Ik ken het werk niet echt goed maar heb haar wel eens gehoord. Er zijn van die zangers(essen) die een brug slaan naar hun muzieksoort toe, zo was zij er een. Net als Pavarotti. Heel erg goed!

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg