vrijdag 6 november 2020

Alweer zolang geleden

 Maar blijft een groot groot gemis.






Al 19 jaar geleden cousin/ neef Alan. 

3 opmerkingen:

jannie zei

Goedemorgen Floor
Sterkte met het gemis van je neef
Wij hebben gisteren nog wel gelopen maar niet ons gebruikelijke loopje
Was al laat en donker dus dicht bij huis gebleven
Vandaag komt er een monteur van Beter Bed
Mijn elektrische bodem kraakt
Hopelijk kan hij dat verhelpen
Werkse en een hele fijne vrijdag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, ja het missen blijft, zeker op speciale dagen, zoals de verjaardag of de overlijdensdag van iemand. Sterkte vandaag en haal op een stil moment even de vrolijke dingen op die jullie samen hebben meegemaakt.

thatfullmoonguy zei

Oei, ja, wat kun je iemand nog steeds missen hè. Ook na al die jaren. Moet ik meteen weer aan mijn zus denken die veel te jong overleed.
Was dit ook zijn overlijdensdag? Sterkte!

En verder haaaaiiii :) Lief dat je even langskwam. Ja de tijd vliegt echt. De halloweenspulletjes mogen alweer een beetje aan de kant, ik ga wat kerstversiering uitzoeken op internet deze dagen (iets met engeltjes denk ik), en we mogen al bijna weer stemmen voor de Top2000! En de energierekening wordt alweer bijna opgemaakt, waardoor ik waarschijnlijk weer iets terugkrijg :)

Het is herfst!!!!

Jouw huis ziet er trouwens gezellig uit als ik het zo zie op de foto's, leuk! Ik las ook over de ellende met je kaak en je tanden, bah. Heel veel sterkte daar nog mee.

Hier gaat alles redelijk, nou ja... in ieder geval weinig coronaklachten denk ik. Nog steeds weinig inspiratie voor de dichtkunst. Eigenlijk wil ik vóór het kerstverhaal nog wel tenminste één gedichtje maken, geen idee of het lukt hoor. Je moet toch ideeën hebben, en de energie om het helemaal uit te werken. Nou ja we zullen zien...

Groetjes en liefs van hierzo!


ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg