dinsdag 15 december 2020

Nee geen vrij

 Heel flauw maar ik dacht ook lekker vrij ff bijtanken.

Want om eerlijk te zijn ben ik vaak heel moe.

Op werk eerst uur stofzuigen dan kleding ophangen. Loop de hele dag. Dus hoorde eerst begin januari schoonmaken enz. Maar helaas niet 😥.



5 opmerkingen:

thatfullmoonguy zei

Ach jee, ze vragen wel alles van je! Hou vol hè.

Dankje voor je reaktie! Dacht ik wel, dat jij ook van allerlei muziek houdt. Ik ook dus dan kom je makkelijk aan 35 nummers. Ik was er dit jaar wel erg tevreden mee, maar ja nu bedenk ik alweer liedjes die er volgend jaar ècht in moeten :)
Trouwens, ik vind dat er wel veel van mijn liedjes niet in de Top 2000 kwamen, best jammer!

P.s.: geen kerstgedicht, één keer per jaar doen we lekker iets heel anders....

jannie zei

Goedemorgen Floor
Het was gisteren nog overal druk hoorde ik
Er wordt overal opgeruimd denk ik
Als ik jou was zou ik rustig aan doen
Laat een ander maar zwoegen
Hopelijk blijft het voor jou bij deze ene dag
Ik heb gisteren mijn bedrijfsleider gebeld
Die zei dat hij na elke geval de GGD inlicht
En hun instructies opvolgt
Ik heb in ieder geval mijn onrust laten blijken
Dus we gaan er vandaag maar weer voor
Fijne woensdag Floor
Liefs Jannie

Haba zei

Goede avond Flo, ik ben inderdaad de hele dag bij Laura geweest, ook meegegeten en ik kom nu net thuis. Maar morgen hoef ik niet naar Aiva, want de zaak waar haar moeder werkt is dus gesloten en zij is zelf thuis. Ik kan me dus verheugen om morgen eens lekker uit te slapen (nu kan ik dat niet echt goed meer, vroeger wel maar tegenwoordig niet meer zo) Ik ga zo een lekkere kop thee drinken en met Molly op schoot stomweg tv kijken of er nu iets leuks is of niet.

thatfullmoonguy zei

Ja die quiz is leuk maar ik vind die programma's over de Untold Stories ècht genieten elke keer. Maar het helpt natuurlijk als je al die muziek kent, anders maakt het je niks uit.

Tine de Jong zei

Soms lijkt het wel alsof men alle klusjes tot het einde van het jaar houden. Dat merkte ik vroeger toen ik nog werkte in loondienst. Nu ik thuis ben doe ik alles op mijn gemak maar dat is niet voor een ieder weg gelegen. Vele moeten zelfs met feestdagen werken. En voor hen heb ik dan ook veel respect. Het was van de week ook behoorlijk druk in het dierenasiel / hotel met alle hokken netjes schoonmaken. En ik was dan ook best moe want dat vele bukken en op knieën gaat mij niet meer zo goed af. Maar ook was ik wel voldaan. Lieve groetjes, Tine

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg