dinsdag 12 maart 2019

Even wat vrolijks

Wie kent ze niet ik wel elke woensdag kwam de boodschappen en dan ja ja snoepje van de week erbij
En ook gezellig buiten spelen bijvoorbeeld
 
 

12 opmerkingen:

thatfullmoonguy zei

Goeiemorgen :)
Dat snoepje van de week ken ik niet, maar we kregen bij de slager wel soms een stukje worst.
Wel leuk die treindingetjes!

Haha, ik begreep direct dat je de brexit bedoelde :) Tja het is allemaal niet zo slim; nu maar hopen dat het tot een nieuw referendum komt hè...
Ehmmmmm vriendenlijst, dat moet ik aan Luna vragen, die dit heeft geregeld voor mij! Ik had haar wel gevraagd om zo'n lijst, want ik had er lang geen gehad, en had 'm wel gemist. Het is handig, en het is ook gewoon leuk als je daar op staat. Vind ik . Die lijst kon bij alle providers wel, ook bij Punt, maar het is wel een kunst om uit te vinden hoe het werkt hè.
Hartelijk woensdag!

jannie zei

Goedemorgen Floor

Van een stille verjaardag kan jezelf ook meegenieten. Anders is het altijd rennen en vliegen.
Ik hoop dat het een beetje te doen is op de fiets naar je werk. Ik heb het geluk dat mijn mannetje me gisteren gebracht en gehaald heeft.Vandaag ga ik maar lopen denk ik. Ik werk deze week de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Geen hele dagen gelukkig.
Fijne woensdag Floor
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo. Mijn moeder steunde de kleine kruidenier, er waren er twee van in de buurt en de ene week kocht ze bij de ene en de volgende week bij de ander. Ze vond dat de grote zaken zoals De Gruijter en AH de kleintjes kapot maakten. Als kind vond ik dat wel jammer, omdat ik het snoepje van de week dus nooit kreeg.
Buiten spelen deed ik heel veel met de kinderen uit de buurt en natuurlijk met mijn vaste vriendinnen. In de zomer mochten we vaak na het avondeten nog even op straat spelen. Steltlopen, rolschaatsen, hinkelen, knikkeren, tikkertje, verstoppertje en schipper mag ik overvaren. Kortom we verveelden ons echt niet. Er was ook nauwelijks autoverkeer, dus we konden veilig op straat, als er eens een auto aankwam gingen we even opzij. Ik heb een leuke kindertijd gehad.
Voor vandaag een fijne woensdag gewenst.

thatfullmoonguy zei

Komt goed met die lijst hoor, niet huilen!

thatfullmoonguy zei

Hee wat heb je nou gedaan Florence, nu wordt mijn reactie weer opgeslagen!

Haba zei

Goede morgen Flo. Gister was Aiva verkouden en de tandjes zijn nog steeds niet doorgekomen. Ze heeft dus niet erg veel geslapen. Ik heb haar wel een paar maal op bed gelegd maar ik heb dus veel trappen gelopen, want elke keer weer gehoest en gehuil nou dan haal ik haar gewoon beneden hoor. Ook een fles drinken met een verstop neusje is niet gemakkelijk. Ik hoop voor haar dat het snel over zal gaan.
Straks inderdaad zwemmen en daarna aansluitend de boodschappen doen. Dan ben ik toch in de buurt en hoef niet extra te rijden.
Ik wens je een fijne vrijdag toe.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Ik heb dit weekend vrij. Gisteren onze nieuwe 2-zits bank opgehaald zodat onze kamer wat meer gevuld is. Gelukkig hebben we geen kleurverschil. Onze 3-zits hebben we nog geen 2 jaar.Ben er happy mee.

Ik zal hier ook wel verder gaan denk ik.Hopelijk is het allemaal niet te moeilijk.
Fijn weekend Floor
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo. Nou Pinkeltje was wel een soort kaboutertje volgens mij. Ik heb de boeken nooit leuk gevonden, mijn kinderen kregen wel de boeken over Vergilius van Tuijl te lezen. In de boeken van Pinkeltje ergerde ik me vreselijk aan de schrijver die zichzelf er steeds tussen gooide. "Meneer Dick Laan" waar Pinkeltje steeds weer naar toe ging en die overal voor mij het verhaal bedierf door er te pas en te onpas tussendoor te komen. Pinkeltje ging altijd eerst naar Meneer Dick Laan om dingen te vragen enz. Ook Wiplala van Annie M.G. was voor mij een leuk kereltje. En ook die heb ik met plezier voorgelezen aan mijn kinderen.
Ja een mens kan zo van jongs af aan een voorkeur hebben natuurlijk.
Ik wens je een fijne zaterdag toe.

thatfullmoonguy zei

Hoi Florence, oeps ik was er weer even niet en je had me geschreven over die reakties. Nou, toen ik die eerste van de twee hierboven wou plaatsen, kwam er eerst een tekst dat ie zou worden opgeslagen en wachtte tot je hem goedkeurde. Maar toen ik daarna die reaktie schreef en verstuurde, zag ik dat de vorige toch was geplaatst. Dus hij deed er gewoon wat lang over. Niks aan de hand verder.

Haha die kabouters (en elfjes) , jammer dat je daar niets mee hebt! Ik wel, vroeger al en later nog veel meer eigenljk. Ik hou van fantasyboeken en films, geweldig is dat.

Die Pinkeltje vond ik ook wel leuk. Ik snap Haba wel een beetje met haar kritiek, maar ik vond het juist wel grappig geloof ik, een beetje verrassend dat de schrijver zo speelde met de fantasiewereld en de werkelijkheid. Misschien lopen die door Pinkeltje bij mij nog altijd een beetje door elkaar!
Moet je vandaag ook werken? Sterkte!

thatfullmoonguy zei

Zo, ik heb nu ook mijn eerste eigen gedicht geplaatst op het nieuwe adres. Ik hoop dat je het al zo hebt kunnen regelen dat je je hebt geabonneerd, zodat je op de hoogte blijft (zie het menu rechtsonder op mijn blog), maar in ieder geval bij deze het grote nieuws dat ik nu volop in bedrijf ben :) Groetjes!

Haba zei

Goede morgen Florence, ik wens je een heerlijke zondag, het weer is beter dan gisteren dus je kunt lekker lopen zonder regen op je bol.
Zelf ga ik ook maar weer eens een eind wandelen lekker richting zee denk ik. Maar eerst ontbijt en koffie.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Hier heb ik wat geprobeerd https://jannie1955.blogspot.com/
Nog geen idee hoe alles werkt
Fijne zondag
Liefs Jannie

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg