maandag 18 maart 2019

Ja ja eindelijk saampjes lopen Helaas weer pas 1 april nee geen grap

En wat een heerlijk zonnetje
Zo nu douchen en verder met de dag


Helaas om 11 uur  vreselijke nieuws
Ik hoop niet dat door deze vreselijke aanslag meer haat zal komen
Er is genoeg haat en lost niks op
Sterkte voor de nabestaande en slachtoffers ook voor de mensen die daar voor werk waren en getuigen zijn geweest
 


5 opmerkingen:

thatfullmoonguy zei

Wat ben je weer vroeg Florence! Maar ja voor 18% kaas... bbbrrr…
Ja die aanslag is erg. Ik zat trouwens intussen op het nieuws wel te kijken of ik nog bekende plekken zag, van toen ik er woonde... Dat doe je dan toch hè. Het is niet van de orde als in Nieuw Zeeland, gelukkig. En ook goed dat ze hem snel hadden, plus andere verdachten! Nu maar kijken wat daar uit komt.

Hoe is het gegaan bij de therapie, heeft het geholpen?

Haba zei

Goede morgen Flo. Eitjes zijn ook niet zo goed voor je cholesterol dacht ik. Maar als je er niet teveel van eet zal het wel meevallen.
Ja die ellende gisteren daar wordt een mens niet echt opgewekt van. Je zult maar in de tram op weg naar je werk of studie zitten en zo'n idioot gaat in het rond schieten. Gek maar ik dacht altijd dat Utrecht geen trams had rijden, of was dat vroeger wel zo?

thatfullmoonguy zei

Nee Haba dat klopt, er is in Utrecht pas een sneltram gaan rijden toen ik er woonde, rond 1980 ergens. En volgens mij zijn dat de enige trams, nog steeds.

Florence ik zie het voor me, dat getrek aan je armen! Nou ja, als het maar helpt. En ik geloof dat je er geen hekel aan hebt? Dat scheelt wel.
Ja dat van dat haten over en weer is erg, zo stom ook. Uiteindelijk hebben we allemaal meer gemeen dan dat we verschillen.

thatfullmoonguy zei

Klopt ik was er ook mooi op tijd bij, dat was de grap ;)
Fijne dag vandaag!

Haba zei

Goede morgen Flo, ja vanmiddag Laura weer uit school halen, ze vertelt meestal niet veel over school, dus het zal wel goed gaan neem ik aan.
Ik wens je een fijne woensdag toe.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg