donderdag 4 april 2019

donderdag 4 april

Eerst wezen fietsen met Anouska even gauw naar Aldi samen
Zag een leuke broek nou net op tijd de laatste
Gauw naar huis even boterhammetje eten hup naar fysop zij heeft heerlijke goede massage geven  pijnlijk maar dat moet om eer aan te hebben .
Daarna hupn naar de kapper en hier resultaat




Ja andere kleurtjes erbij 
Zo ik ben klaar voor de zomer hihihi
 

5 opmerkingen:

thatfullmoonguy zei

O haha, ik wou net zeggen, je hebt een voorjaarskleurtje! Maar een zomerkleurtje kan ook. Wel feestelijk in ieder geval :)
Ik hoop stiekem dat de zomer niet te snel komt... als de verwarming hier niet meer aanslaat, wordt de lucht in huis te vochtig voor mijn computer en kan hij geen muziek meer verwerken! En ik brand graag eens een cdtje of gebruik muziek in een youtubefilmpje, zodoende.

Was de vis met pasta gelukt? Ik denk dat ik vandaag maar eens een visje haal bij de viskraam die er vrijdags staat :) Maar ik denk dat het hartstikke druk is. Hm... hoe lossen we dat nu weer op.

Haba zei

Goede morgen Flo, ik ga weer zwemmen, maar de boodschappen heb ik eergisteren gedaan, omdat mijn dochter thuis was hoefde ik niet op te passen. Gisteren wel op Aiva gepast die was zo als altijd weer vrolijk, het is een vrolijke baby hopelijk blijft ze zo ook als ze opgroeit.
Ik wens je een fijne vrijdag toe.

thatfullmoonguy zei

Waha, je lijkt inderdaad mijn computer wel! Maar dat het op het werk zo gaat kan niet vind ik. Daar zouden ze meer aan moeten doen dan alleen de t shirts. Pfff. We gaan gewoon weer duimen voor medium mooi weer :)

Met de vis is het gelukt, het was wel druk maar ach, ik had wel even de tijd en ik zit er bovendien lekker bij, anderen moeten soms een hele tijd staan wachten. En zo had ik alvast een deel van de maaltijd vandaag weer bij elkaar gescharreld; fruitsalade erbij en brood en we zijn compleet. Het past bij mij niet altijd precies bij elkaar, maar ik eet wel redelijk gezond en bijna altijd lekker :)

Fijn weekend!

Haba zei

Goede morgen Flo, een vrolijk tintje in je haar, dan moet nu de zon ook nog gaan schijnen en het is volop lente :)
Een fijne zaterdag gewenst.

Tine de Jong zei

Dat staat je superleuk Florence, Ook ik ben gisteren maar eens in de verfmolen gegaan, want de grijze haren kwamen er weer aan. Mooi grijs is niet lelijk wordt gezegd, maar die van mij vond ik helemaal niet mooi en de kapper heeft een mahonie kleurtje erin gelegd. Ook gelijk maar wat wezen shoppen maar dan voor de man, zodat deze er ook weer even tegen kan. Niet lang gewandeld, want dan kunnen de benen nog niet aan. Maar ging met lege tas en met volle ook naar de auto van man gegaan. Wens je mooi weekend in het ver schiet en hoop en wens dat je er weer van geniet.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg