donderdag 18 april 2019

Rondje fietsen

Nou ja krijg nou wat lees ik dit met foto
 

Zo even lekker met Anoeska wezen fietsen rondje Kwadijk
Hier een pracht foto van ons hahahhahahah
En niet te veel gezegd pracht foto hahaha zo gauw boodschappen gedaan want de meters worden vervangen vanmiddag Helaas moet ik 3 uur naar fysio dus moet Jaap even thuis komen

5 opmerkingen:

thatfullmoonguy zei

Mooi om dat bewegen lekker samen te kunnen aanpakken! Dat is gezelliger en stimuleert meer hè.

Bedankt voor je reaktie, haha nou dames kunnen echt wel gillen hoor :) Maar Dana doet dat wel heel beschaafd. 't Is een lief spookje.

Lastig hoor als je zo'n collega op sleeptouw moet nemen. Maar ik vraag me af of je baas toen ze werd aangenomen, er rekening mee hield dat ze wat extra begeleiding nodig had. Als ie dat beloofd heeft, moet ie dat wel aan jou zeggen natuurlijk.

Hee, dus jij hebt drie feesten zondag??? Wauw!

Haba zei

Goede morgen Flo, fietsen voor mijn plezier doe ik nooit, ik pak de fiets alleen om even naar het dorp te gaan, maar als ik geen haast heb , loop ik liever.
Maar fijn dat jij er wel plezier in hebt on samen ergens heen of een rondje te doen.
Ik ga straks lekker weer zwemmen en daarna de paasboodschappen in huis halen. Zoon, schoondochter en kleinkind komen de eerste paasdag hier brunchen, gezellig zo samen.
Ik wens je een prima goede vrijdag toe vandaag.

Haba zei

Goede morgen Flo, morgen Pasen, vandaag nog even rustig, de boodschappen heb ik in huis en verder ook alle zaken die ik voor de Paasbrunch nodig heb.
Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Haba zei

Goede morgen Florence, een heerlijke Paaszondag gewenst.

jannie zei

Goedemiddag Floor

Wij gaan zo een eindje fietsen en lopen. Ik loop liever maar na bijna 10 kilo erbij gaat dat me niet zo goed meer af. Ik moet echt afvallen. Pas niet meer in mijn zomerkleren. Baal zo van mezelf dat ik het weer zover heb laten komen. Heb er echt hinder van. Snel moe en kortademig.Reden genoeg om er iets aan te doen.Ben dan ook weer begonnen en er is 1 kilo af. Het begin is er dus. Nu even dat begin volhouden. De rest lukt me dan ook wel.
Gisteren boodschappen en wat klusjes in huis gedaan. Gisteravond opgepast in Breda.

Tweede paasdag de koffiecorner dicht door zoveel zieken.Voordeel voor jou dat je dan vrij bent. Of had je toch al vrij?Heel veel sterkte en beterschap voor je collega van het fietsongeluk. Moet er niet aan denken.

Wens nog hele fijne dagen Floor
Liefs Jannie

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg