maandag 6 mei 2019

Even korte blog

Na lange blog nu korte.
En voor mij rustige week van minder klanten 
Werk op de meeste dagen halve dagen alleen dinsdag dan van 9 tot 6 uur 
En werk zaterdag 
Fijne week.
Hier leuke foto

4 opmerkingen:

Haba zei

Goede morgen Flo, nu vorige week was het niet zo druk bij de katten, maar dat is iedere keer weer afwachten. Soms komt er in een week veel binnen en soms wordt er in een week veel geplaatst. Dat merk ik pas wanneer ik er ben natuurlijk. Want we hebben wel een site op het www maar er is niet altijd tijd om die goed bij te houden.
Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Haba zei

Goede morgen Flo, ik ga vanmiddag Laura weer van school ophalen, maar eerst even op mijn gemak wakker worden en aan de koffie. Fijne woensdag gewenst.

jannie zei

Goedemorgen Floor

Fijn dat je nu wat hulp krijgt.Zodat je ook nog even wat tijd krijgt voor andere dingen.
Weet je al wanneer dat kort geding plaats vindt

Ik ben vandaag vrij. Ze komen mijn nieuwe 2-zitsbank terug halen. Ben die dan minstens 5 weken kwijt. Moet ze de kans geven om het te repareren. Staat in de kleine lettertjes die niemand leest denk ik. Het is een maandagochtendbank volgens mij.Mankeert van alles aan. Mijn 3-zits die ik 2 jaar geleden heb gekocht ziet er nu nog beter uit. Waardeloos hoor.

Hopelijk word je niet ziek Floor. Zal voor je duimen.
Fijne woensdag
Liefs Jannie

Haba zei

Goede morgen Flo, even een kop koffie en dan weer in de auto om naar mijn oppas dienstje te gaan, Ik doe het met plezier hoor maar eerst even wakker worden. Ik wens je een fijne donderdag toe.

ik ben er qweer op een oude blog dus hier verder

 we gaan straks een feestje  bbq want Jaap en Bjorn vieren hun verjaardag Ben nu op mijn laptop hoo dezer op mijn mobiel krijg